Obehaglig kärlek och vad man ska göra med det

Ja, jag har varit sjuk i lång tid. Alla mina vänner har länge gett mig upp. I fyra år har jag hört från honom: "Låt oss se, vi väntar lite längre". Och under tiden växer vår dotter upp.

Vad kan jag göra med kärlek? Min Gud! Hur många gånger har jag ropat till dig dessa ord! Hur många gånger slogs mitt hjärta i tusen små bitar! Hur många gånger har jag pressat mina läppar så att jag inte gråter när jag hör hans röst. Och min själ skakade med smärta. Och allt detta fortsätter till denna dag. Och jag vet inte vad jag ska göra med oönskad kärlek, som varje dag alltmer pressar mig in i sitt grepp.

När jag bara blev gravid, berättade jag omedelbart honom allt, som svar, förstås hörde jag, standarden: "Abort." Nej, jag gjorde inte det, jag tog ut min baby, mitt i termen fick jag reda på att vi kommer att få en tjej och jag pratade ofta med henne, omedelbart tänkte på hennes namn - Camilla, jag sjöng hennes låtar, jag strök henne genom skalet av min mage, jag berättade för sina sagor, jag älskade henne, och nu älskar jag henne absolut. Som det är han. Under tiden hindrar det honom inte att bo någonstans, men inte med oss. Vad som händer i huvudet, jag vet inte, jag förstår inte, och från dessa tårar kommer jag till ögonen. Jag vet vad obehaglig kärlek är, men jag har ingen aning om vad jag ska göra med det. Vad ska man göra i en sådan situation, vad man ska göra.

Han är tillgiven, bra, mild, han har aldrig en gång sagt mig ett oförskämd ord, utom i säkringen - ett par gånger. Men först efter ett förhållande med honom ser man allvarligt på hur man köper valerian. Eftersom han inte säger "ja" eller "nej".

Jag börjar tänka på mig själv, om honom, om vårt förhållande, om vad de menar för honom. Och ännu oftare blinkar ordet "obesvarad kärlek" i tanken. Är det verkligen sant? Du börjar föreställa dig att han är någonstans med någon, och du är här ensam med ett barn i sina armar. Och du är verkligen en ensamstående mamma. Även om jag skulle vilja tro att det inte är så.

Hej, dåre! Jag säger till mig själv. Skaka det! Titta runt! Tillräckligt att leva med drömmar om att han någonsin kommer till hans sinnen kommer att komma till dig, och du kommer alla att leva tillsammans, och allt kommer att bli underbart, och alla kommer att vara lyckliga. Nej! Det här är inte så! Slutet på din kärlek har kommit! Det är inte mer! Han matar dig bara frukost. Räkna det! Fyra år har gått. Och du har inte kommit ihop. Anger det här faktum inte något?

Efter sådana tirades av inre röster börjar jämn fingrar att skaka. Och jorden lämnar långsamt under fötterna. Och om det inte fanns något barn, vem vet vad som skulle hända mig nu ...

Ja, jag har obesvarad kärlek, och vad jag ska göra med det har jag fortfarande inte bestämt mig för. Jag vet en sak. Jag har en underbar förtrollare, min dotter, min skatt, som inte vet någonting om hennes ursprung och hur hennes mamma lidit i början av hennes liv. Och hon bryr sig inte om vad man ska göra med oönskad kärlek. Det viktigaste är att min mamma borde vara där för att kyssa henne, mata henne och värma hennes kläder. Det viktigaste som min mamma var. Jag tittar på henne, och även om hon är väldigt mycket som min pappa är mitt hjärta disciplinärt och jag säger. Stopp! Sluta gråta! Sluta hysa din obesvarade kärlek! Det finns inget att göra! Vi måste leva vidare! Min mamma säger samma sak.

Å andra sidan är Gud hans domare. Oroa dig inte så mycket, du borde inte skylla på honom, om han är så svag att han inte kan ta ansvar för folket han tämde, då blir det svårare för honom att bo på landet, och nu är det viktigaste för mig att ta hand om min lilla dotter. Jag ska göra allt för att göra henne lycklig, och att hon aldrig kommer att överleva det jag upplevde, och för det är det nödvändigt att stiga upp från knä och fortsätta - i strid mot ödet. Tiden kommer att passera, sår kommer att läka, min dotter kommer att växa upp, och jag kommer att vara glad - med min barns fader eller med någon annan - livet kommer att visa.