Vera Brezhneva: Jag har brister

Mer än en månad har gått sedan vår landsman, solisten av sexiga bandet "VIA Gra" Vera Brezhneva slutade sjunga. Nu pratar hon och ger bort pengarna. På den första kanalen i Ryssland är en ny spelshow, "The Magic of the Ten", där Vera blev presentatörens roll, en framgång. De säger, inte utan hjälp av producenten av First Alexander Tsekalo.


Hans plats mot Brezhnev blev ännu mer oöverstiglig efter att Alexander tog med sin fru Veras yngre syster Vika. I allmänhet finns det - familjeband. Tro är väldigt glad över det här eftersom jag länge ville lämna gruppen Konstantin Meladze, men jag kunde inte tänka på vad jag skulle visa. Nu vet han ...

"Jag fick Brezhnevs namn från producenterna"

- Att döma av programmet, måste du ofta ha på sig, inte riktigt sexiga outfits, men strikta drag.

- Jag gillar en mängd olika kläder. På turné är det mest lämpligt att gå i byxor. Ibland, när det är lämpligt humör, bär jag korta kjolar och sarafaner. Jag har inte en liten garderob! Men saker i mitt liv spelar inte en viktig roll. Vanligtvis tänker jag på kläder när jag går till kvällen, receptionen eller diskoteket. I mitt liv brukar jag klä sig. Innan spegeln spenderar jag 15 minuter på morgonen, när jag tvättar och borstar mitt hår. Och om programmet ... Åtminstone i meddelandet har jag en väldigt sexig röd klänning.

- Det är sant. Förresten, behåll luften enormt!

- I många års arbete före kameran har jag redan blivit van vid den. Så med spänning jag klarar mig. Även där fanns några spelare som är söta mot mig. Men, tyvärr, spelet kan inte påverka. Jag sympatiserar bara. Ofta för kvinnor. Förresten var jag mycket mer orolig när jag var gäst hos Maxim Galkins program "Hur blir man miljonär?"

- I det nya projektet är du fortfarande Vera Brezhneva. Men det här är inte ditt riktiga namn.

- Jag fick Brezhnevs namn från producenterna. Under denna pseudonym har jag redan talat i fem och ett halvt år. När allt kommer jag ifrån Dneprodzerzhinsk, den inhemska staden Leonid Brezhnev. Mitt riktiga namn är Galushka - väldigt få personer vet.

- Bibehåller du relationer med tidigare medlemmar av VIA GRA?

- Jag träffar Albina, med producenterna av bandet Dmitry Kostyuk och Konstantin Meladze. Ofta i Moskva går vi till restauranger tillsammans. Men jag kommunicerar inte med Nadya Granovskaya och Anya Sedokova. Jag vet att de har egna projekt på tv. Förresten tycker jag att kompositionen där vi utförde tillsammans med Nadia och Anya inte var bäst för "VIA Gry".

- Jag vill inte återvända till gruppen?

- För detta ska min önskan och planerna för medlemmarna i den nuvarande "VIA Gry" sammanfalla. Medan denna fråga inte är värt, låt oss lämna den för framtiden. Allt kan vara ...

"När VIA Gr visas på TV frågar Sonyas dotter varför jag inte är där"

"Minst en person fick dig att bry dig glad." Detta är en sjuårig dotter till Sonya.

- Verklig sanning. När jag lämnade gruppen sa Sonya att nu skulle jag ge hela min fritid till henne. Nu när hon tittar på VIA Grys uppträdanden frågar hon varför jag inte är där. Förresten sjunger Sonya redan. Om hon bestämmer sig för att bli sångare, ge henne sin erfarenhet. Alla säger att vi är som dem, som två droppar vatten.

"Hon är också en vacker blondin med blå ögon?"

"När jag vaknar på morgonen, ibland tror jag verkligen att jag är." (Skrattar.) Men som någon annan person har jag brister. Det är sant att jag inte pratar om dem. Annars börjar folk att uppmärksamma detta.

- Hur hanterar du stress?

- Jag rider på egen bil. Jag har en stor svart jeep. Jag lämnar på banan och slappna av. Jag har kört i fem år, jag gillar att köra utan förare, men bara i Kiev. I Moskva försökte jag en gång sitta bakom en väns bils hjul och ville inte. Dessutom finns det hemska trafikstockningar! Fortfarande är min favoritstad Kiev, där min familj bor. Ändå lyckades jag redan vänja mig vid den livliga Moskva med sin häftiga rytm och den grå himlen.

- Vilken typ av musik spelar i din bil?

- Britney Spears, Sting, "VIA Gra", Adriano Celentano.

"De säger Celentano är bara den perfekta mannen."

- Verkligen? Jag har ännu inte träffat en sådan sak i mitt liv. Ofta uppmärksammar jag inte utseendet. I allmänhet är jag ganska försiktig i förhållande till män, jag är rädd för att bli bränd. Rykten om mina romaner är ofta överdrivna. Jag var mycket mindre benägen att erbjudas ett äktenskap än det kan tyckas från utsidan. Även nu är mitt hjärta upptagen.

- Är du en glad kvinna?

- Lycka kan inte vara permanent. Jag anser mig själv lyckad och lycklig ...