Zemfira anser att hans utseende i Vladimir Pozner misslyckades

Trots sin popularitet var Zemfira aldrig annorlunda och försökte på alla möjliga sätt för att undvika alla slags intervjuer. I det här fallet är det enda ämnet som sångaren går med på att kommunicera är hennes arbete. För närvarande förväntade fans av Zemfira ett riktigt nyårs överraskning - skådespelerskan träffades på den första kanalen med Vladimir Pozner. Erfaren journalist försökte prata sångaren, så hon berättade helt enkelt om några personliga stunder.

När Zemfira såg filmen blev hon besviken. Med sina fans bestämde sig stjärnan för att fortsätta kommunikationen genom det sociala nätverket "VKontakte", där hon gav en bedömning av det senaste programmet med Pozner:
Jag börjar med Pozner. Det fanns många frågor om denna sändning, de frågade hur jag utvärderar det. Jag uppskattar det som ett epicface. Alla borde ha det här en gång i livet. Mest av skulden, naturligtvis, på mig. Jag var inte inblandad i konversationen. Jag om du väntade på ett uppriktigt samtal, då har jag, när och med vem sådana meddelanden. Och det här är definitivt inte "Ostankino" och inte Posner.

Zemfira förklarade också att hon kände sig mycket obekväma omgiven av ett stort antal kameror och anställda i tv-studion. Dessutom talade kosmetologen av sångaren negativt om hur hon såg på skärmen.