Jag älskar en tjej, och hon älskar en annan

Så ofta händer mannen på ledningen: Jag älskar flickan. Och då blir han ledsen: hon älskar en annan. Vad ska man göra när en ung man älskar en tjej, och hon föredrar en annan riddare. Förmodligen svårt att svara och förstå hur man ska agera när: Jag älskar en tjej, och hon älskar en annan.

Så vem är de som tänker: Jag älskar en tjej, och hon kommer att älska en annan. I en sådan situation, när jag "älskar" - för att få smärta, är det lättare att förstå, förstå känslorna. Förmodligen, det är därför vi bara försöker prata på uppdrag av en ung man som älskar. Hans älskade flicka togs av en annan. Inte med våld, men av känslor. Och för den här andras skull försöker hon gömma känslor. Men trots allt säger han "Jag älskar" så uppriktigt och ärligt. Det är han som är redo att lyfta den här tjejen till himlen. Varför älskar hon en annan och är det sant kärlek. Och viktigast av allt, hur man besegrar den här andra?

Tja, låt oss föreställa oss situationen och lyssna på den unge mannen. Denna berättelse kommer att vara ett exempel på situationer där en kille, när hon träffar en kvinna, vill hitta ett riktigt seriöst förhållande. Därför är människor som bara vill hitta en tjej ett tag, sådana frågor och deras lösningar inte relevanta. Denna situation är modellerad för dem som ser meningen med livet i en älskad.

Så, låt oss börja. Jag träffade den här tjejen och tänkte inte att hon skulle ta plats i mitt liv. Hon var bara trevlig, positiv och rolig. Från första början visste jag att hon var kär i en annan och när de hade konflikter var jag verkligen ledsen. Men då insåg jag med tiden att jag inte bara har vänliga känslor. Tiden gick och allt förändrades. Jag kände att vår vänskap växer till sympati och sedan till kärlek. Jag visste att det var fel, så jag var tyst om vad jag drömmer om och vad jag vill ha.

Men vid en tidpunkt insåg jag att hon också upplever något för mig. Bara ett samvete tillåter henne inte att visa sina känslor. Hon älskar det, en annan, men hon känner också en slags kärlek för mig. Det här insåg jag efter att hon erkände hennes känslor. Jag förstår att jag inte har rätt att tvinga henne att göra någonting. Jag försöker alltid att hålla mig själv, för jag förstår att hon bara är rädd att rusa och förstöra allt. Och med mig. Och med honom. Men jag inser också att jag inte kan stå för evigt. En gång, förmodligen, jag, till och med eventuellt inte vill ha den, lägg den före valet. Och jag vill inte att hon ska lida. Men jag själv vill inte heller lida. Därför vill jag naturligtvis inte gå till sådana extrema åtgärder. Men å andra sidan kommer en sådan kärleks triangel inte att leda till något bra. Därför ser hon hur hon ser på mig, hur hon känner, hur hon vill vara runt, jag undrar ofta hur mycket hon älskar honom. Och om han gillar, varför kommer han till mig? Jag vill inte förstöra relationerna med henne, men samtidigt vill jag uppnå det, jag förstår bara inte hur man gör det bättre. Därför vill jag så mycket veta vad jag ska göra i sådana situationer, och viktigast av allt, om jag ska förvänta mig att hon fortfarande kommer att bli kär och välja mig. Gå, du måste försöka glömma henne, försöka bli en bra vän och leta aldrig efter sätt att bli en person med vilken hon kommer att tillbringa sitt liv.

Det här är historien. Det bör noteras att det är helt riktigt, och inte bara med denna unga man hände det här. Det finns många killar som faller i sådana situationer och försöker lösa dem korrekt. Det är bara problemet är att inte allt detta uppnås. Vad kan du säga till en sådan ung man och hur man beter sig vidare.

För det första måste det sägas att han är mycket lycklig om han ser att han verkligen inte är likgiltig mot flickan. Det skulle vara värre om hon inte märkte männen alls. Och om hon inte vill ta ett mer allvarligt steg bara för att hennes samvete inte tillåter henne, tänker hon redan för mycket om vad hon måste gråta om. I sådana situationer är det nödvändigt att glädja sig att hjärtans dam fortfarande känner sig tydligt inte vänliga känslor. Så han har verkligen en chans, du behöver bara uppföra sig rätt.

Så, vilka specifika åtgärder kan rådas? Först är det i vissa fall bättre att vara vilolös. Till exempel, visa inte din önskan om den här tjejen. Om hon upplever på grund av hennes känslor, kommer hon att uppleva ännu mer när en ung man försöker uttrycka sina känslor i fysisk form. Det är därför du borde inte försöka krama och kyssa damen. Hon måste göra detta steg själv. Det är när tjejen bestämmer sig för att göra en sådan sak, i själva verket kommer hennes val att göras. Även i en kyss kommer hennes känslor att manifesteras och sannolikt kommer hon att lämna den andra killen och komma till den unga mannen. Sådana kvinnor vet inte hur man ljuger, så det här valet säger bara att hon redan har bestämt vem hon vill vara med.

Vad mer kan du rådgöra med i den här situationen? Förmodligen glöm inte att varje person har sina egna brister. Det är därför som en kille ser att den andra gör något som tjejen inte gillar, kan du försöka visa dig själv mot bakgrunden av honom i det bästa ljuset. Klätt inte upp "ur huden" och försök att bevisa att hennes unga man är dålig. I allmänhet behöver du inte tala negativt om det, eftersom en tjej kan vakna känslan av protest, och hon kommer att börja försvara honom. Och det här är inte nödvändigt. Det är helt enkelt nödvändigt att visa dina bästa sidor, som kan användas i motsats till den andra killarnas dåliga egenskaper. Det handlar om kvinnor och medvetet eller undermedvetet kommer hon att förstå att den här unga mannen är bäst. Vissa tjejer är verkligen svåra att välja, eftersom någon redan har vänjat sig till någon, och någon har oväntat brutit in i hennes liv. Men om du agerar korrekt och inte rusar saker kan du få det att välja killen som plötsligt insåg kärlek till henne och vill göra allt för att bara vara tillsammans. Bara behöver bli hennes riddare, som aldrig ålägger sig själv, men ändå framstår exakt när det är så nödvändigt.