Pelageya gömmer inte längre sin roman med hockeyspelaren Ivan Telegin

I slutet av april rapporterade några ryska medier att mentorn av showen "Voice. Barn »Pelagei roman med hockeyspelare CSKA Ivan Teleguen. Relationen visste bara det närmaste paret - den 29-årige sångaren annonserade inte romanen med den 24-årige idrottaren.

De senaste nyheterna om förändringarna i konstnärens liv överskuggades av det faktum att Ivan Telegin för hennes skull lämnade en civil fru som födde sin son i februari i år.

Efter att media rapporterade om stjärnan, upphörde sångaren att dölja sina känslor. Pelageya uppträder allt oftare i matcherna i laget där hennes älskare spelar.

Kvinnor av hockeyspelare tog Pelageya till sitt företag

Vid en ny kamp uppträdde Pelagia i en sportst-tröja med inskriptionen "Telegin". En sådan outfit placerar alla punkter ovanför jag för dem som tvivlade på sångerska och hockeyspelares roman.

Som du vet är hemmafruens fruar och flickvänner vänner och kommunicerar med varandra. Nu gick Pelageya till sitt företag.

Golos instruktör medgav att hon i det nya kollektivet fick mycket vänligt, även om Pelagia själv var mycket orolig:
Jag var mycket orolig, jag kände mig själv sista gången när jag kom till skolan med en ny. Men jag är mycket tacksam för tjejerna, för att de omringade mig med omsorg och uppmärksamhet. Jag är väldigt bekväm, vi rota alla för dem. Kvinnor och flickor i hockeyspelare är helt separata kvinnor, riktiga Decembrists som hjälper, ber och är helt på fältet. Dessa är skyddsänglar. Det är väldigt intressant att observera detta.