Ska vi kasta en kille om hans föräldrar är emot vårt förhållande?

Det var genom bekantskap med killarnas föräldrar att jag insåg att jag inte ville leva med honom en minut längre.
- Hoppas, låt oss gå på en helg till mina föräldrar i Simferopol? - Grisha kastade utan stor entusiasm. Jag tittade på min pojkvän och skakade på huvudet. En annan typ! Så vad håller mig nära det här tråkiga, som en överdriven päron, positiv, som en anod, och helt saknar humor i fyra år redan?
- I en vecka! Fram till den andra! Vi kommer att lämna Komarovo! Vi ska gå! I Komarov ... - Jag kunde inte motstå och sjöng överst på min röst.
"Till Krim, till Simferopol", angav Grisha, och inte en enda muskler ryckte i sitt ogenomträngliga ansikte.
Nej, skämtar med Grisha - ett värdelöst och tröttsamt yrke. Han förstod inte skämtna i punktutrymme, men kunde ganska allvarligt läsa en hel rapport om min medfödda hänsynslöshet. Men i detta var Grisha fel. Om jag var så hänsynslös, kunde jag verkligen leva med honom?
Alla mina vänner var också intresserade av en fråga: vad hittade jag i denna Grishka? Ärligt talat, jag känner inte själv svaret.
"Och vad hittade du i den här duvan?" - Fråga min flickvän Alka. - Namn utan tvekan en av hans värdighet.
"Nej, jag kan inte tänka utan tvekan," sparkade jag. "Men han har verkligen värdighet."

Jag kom ihåg: lojalitet!
"Han har ingen chans att intressera sig ens en blindkräm," avslutade Alka. Grishka tyckte inte bara av Alka, men av alla mina glada vänner. Tja, okej.
Kanske behöver jag bara det här! Efter den tragisk-romantiska kärlekshistorien, som jag upplevde i institutets andra år, verkade den unflappable och positiva Grisha ett skott av stabilitet. Med tiden skakade livet i grunden sådan min åsikt. Som en stapel av stabiliteten i våra relationer blev jag på något sätt omärkbar. Jag tjänade mer, min karriär utvecklades snabbt, jag lyckades köpa en lägenhet på kredit, jag hade en bil.

Livet fungerade tydligt , och jag började delta i tanken att Grisha kunde lämnas. Men rädslan för ensamhet gav inte tanken på att avskiljas för att bli verklighet.
"Lyssna, Grisha, är du säker på att dina gamla människor vill se mig?" - Jag återvände till samtalet om resan.
"Om vi ​​ska gifta oss, borde de lära känna dig," sade han logiskt och jag skrattade. Det visar sig att jag är en brud!
"Grishka, ska vi gifta oss?"
- Du gillar något som Bryaknesh! Han mumlade. "Och du vet inte vad jag ska göra!" Efter dessa ord lyssnade jag på en halvtimme rapport om familje livet. Grisha tyckte om att vara smart, särskilt om den ekonomiska sidan av familjefrågan. Jag lyssnade bara uppmärksamt - jag är van vid det. Trots att han i sin ställe skulle vara tyst - för hela tiden har han aldrig åtalat honom för det faktum att han skickat nästan alla sina vinster till sina föräldrar. Vi levde faktiskt på min bekostnad. Men det irriterade mig inte.
"Tänker du även ta hänsyn till din familj?" Frågade min Cicero "Vet du vad det innebär att få kontakt med din mamma, pappa?"

Men det var inte nödvändigt att säga det här! Mina föräldrar skildes när jag var femton, började nya familjer, och våra kontakter blev vänligare än relaterade. Vi ringde ofta tillbaka, kallade ibland varandra. Men min vän gick aldrig till sina föräldrar. Och de visade i princip inte mycket vilja att kommunicera. Jag kunde inte förstå hur han höll kontakten med sina föräldrar.
"Okej," jag avbröt Grishas reflektioner. - Låt oss gå till Simferopol! Grisha förberedde sig för resan hela veckan.
"Jag ska inte gå naken, men ... havet är i närheten!" Jag ska gå i en baddräkt! - Jag skämtade, men här lyssnade jag på moralisering. Grisha berättade för mig att vi ska till en gammal filistinsk familj, där vi inte får skämta. Jag rekommenderade att ha en jacka och en kjol av medium längd. Och här är vi i slutet av vägen! Förkrigshuset, tredje våningen. Två rum och ett kök. Allt hemskt rörigt med gamla möbler, servetter, vaser. Filistéerna! Jag klarar av den svåra sorgen och grinnigt grinnar Grishina till min mamma.
"Så det är vad du är," sade Madame luddigt och rusade till köket för att avsluta potatisarna. Från köket hörde jag en fråga till mig:
"Kan du laga potatis?" Grishas mor ropade till mig. En klump rullade till min hals. Vilken elakhet! Jag tycker inte om dig, så utbildade människor, le, låtsas att allt är okej! Jag ler
"Jag är tandläkare, inte kock", grät jag, och Grishin drev sig in i fåtöljet. Tydligen var privilegiet att skrika i detta hus med sin fru.

Hon dyka upp i dörröppningen , tittade på min förakt och sa:
- Jag gillar inte tandläkare! De bortskämda alla tänderna! Jag hoppas att du inte skickar Grisha till lunch i matsalen? Vi älskade bara middagar i en billig matsal. Men å andra sidan - vad är anledningen till att argumentera med en kvinna som ännu inte blivit min svärmor?
Jag låtsades att jag inte hört frågan. Med det började lunchen.
- Hur gamla är dina föräldrar inte tillsammans? Frågade den "kära" älskarinnan.
- Är du verkligen intresserad? Varför? - Jag blev förvånad.
"Det verkar som om du vill bli vår Grishas fru, och sedan du kommer in i vår familj, måste jag veta allt om dig", hade hon järnargument.
"De skilde sig för många år sedan, men jag håller alltid kontakten med dem." Deras nya familjer har accepterat dem, och vi har normala relationer, "rapporterade jag.
"Jag föreställer mig inte två familjer från bruden vid bröllopet", mumlade hon.
- Speciellt föreställer jag mig att mitt bröllop skulle kunna göra utan mig. Det räcker för mig att registrera mig på registret, "Jag retorted, och hon rodnade som en cancer. Mitt svar dödade henne. Jag tittade på denna fortfarande ogift kvinna och kunde inte förstå varför hon redan inte gillar mig i förväg. Det var förolämpande - skräck! Grishka var att varna om vad som väntar mig i denna familj med gamla traditioner. Jag undrar varför den här moolen aldrig ringde mig med namnet? Mina tankar slogs av av Madams röst.

Hon attackerade igen.
- Och hur är samlevnad med en man i överensstämmelse med dina moraler utan registrering? Hon frågade sarkastiskt.
- Det är helt och hållet! - Jag försäkrade henne och loggade glatt. "Dessutom var det Grishas idé: Han hävdar att vi sparar ekonomin som helhet ... Jag säger sanningen, Grisha?" Hon uttryckte dessa ord och kastade gaffeln på plattan med kraft. "Vad gör jag här?" - tänkte med avsky. Men Grishas mor var inte uppmärksam på min forking med gafflar. Hon pratade, och genom hennes irriterande slöja hörde hon att jag var en mycket misstänkt kvinna, att jag ville ta i besittning av sin enda son, att Grisha hade allt jag saknade - en lägenhet, en bil, en position i samhället. Jag skrattade.
- Åh, hur fel är du! - Jag lider av lidande. - Lägenheten är min, och jag köpte den på kredit, och min mamma gav pengar för den första betalningen. Bilen gavs till mig av min far, och det är jag, och inte Grisha köper mat, kläder! Är det klart? Jag blev tyst och frågade mig igen mentalt: "Vad gör du här, Nadezhka?" Det var inget svar. Madame satt i förbluffning med öppet mun. Grishins far ansträngde att hosta i sitt näsduk och Grishka stränkte en hak på tallriken. Jag stod upp abrupt, viftade en penna och sa:
- Hej alla! Tack för varningen, jag håller med dig: Jag har inget att göra i din familj! Adjö!
Jag kom bakom Honda och körde norrut. Efter tolv timmar kom jag hem. Jag ville sova hemskt, men innan jag föll i sängen satte jag saker i griska korridoren.