Hur man odlar hår med Arganolja Argaria

I antiken var det tro på att skära en flätad, en kvinna kan förlora hälsa och styrka. I den moderna världen kan du identifiera det omvända mönstret. Brist på vitaminer, hormonella störningar på grund av stress, dålig ekologi, kroniska sjukdomar - allt detta är orsaken till håravfall. Att växa vackert långt hår är den långspelande drömmen av många kvinnor. Men vad händer om håret bara slutat växa? Förkasta tvivel och försök Argan olja Argaria.

Livets träd, järnträdet, arganen, arganien eller argania spinosa är alla namn på arangenträdet, som ibland finns i Algeriet, men växer mestadels i Marocko. Vet du vad de kallar olja från det? Flytande guld Dess produktion är komplicerad av att arganen fruktar bara en gång om två år. Samma sak påverkar kostnaden för den färdiga produkten. Men priset motiverar sig, en sådan återställande och stimulerande hårväxteffekt du inte hittar i någon olja som produceras i Ryssland och Amerika.

Argariaolja: Hur jag gjorde mitt hår växa

På 30 år slutade mitt hår att växa. Jag vet inte vad som påverkat det. Kanske hårt arbete, brist på diet, kronisk nedostyp, ålder ... Troligtvis körde jag bara dem. Jag hade ingen tid att följa dem. För mina procedurer valde jag Argaria-olja (tillgänglig från märkesbranschen Från Vanessa, du kan bara köpa den via den officiella webbutiken. Om jag använde arganolja tidigare när mitt hår slutade växa, då skulle återhämtningsprocessen ta mindre tid. I mitt fall framkom resultatet efter 2 månaders regelbunden användning.

Jag tillämpade följande schema:

Sedan när det tog synlig frukt (jag började märka fluffen av nya växande hår på huvudet) bytte jag till att använda den en gång i veckan. Naturligtvis har en sådan intensiv användning av oljolja från Argan kostat mig en vacker öre. Men den hackneyed frasen "skönhet kräver offer" konsoler mig mer än någonsin. I 2 månader blev mitt hår starkare, blev tjockare, starkare och växte ca 6 cm. Jag tycker att resultatet är utmärkt! Jag vet inte ens vad som kan jämföras med Argarias handling . Jag tror att jag inte hade något bättre sätt! Resultatet blev trots allt inte märkbart för mig, utan också för andra. Många gånger togs mitt hår som ett exempel och frågade vad jag hade gjort så ovanligt med dem. Alla blev förvånade över att lära sig om olj argan, hälften hörde inte ens om detta. Jag kände mig genast mycket avancerad och fashionabel. Så om du slutar växa håret, försök Argan olja Argaria - det borde hjälpa dig!