Celine Dions man dog

Vid 73 års ålder dog Rene Angelis, mannen till den berömda sångaren Celine Dion, i sitt hem i Las Vegas. De senaste nyheterna kom inte som en fullständig överraskning: Rene hade kämpat modigt i flera år med en allvarlig sjukdom - larynxens cancer.
Som Angelis drömde och väntade på hans undergång, var hans älskade fru och barn i de närmaste timmarna nära.

I slutet av september förra året sa Celine Dion till reportrarna i hennes intervju att hon var moralsk redo för sin mans död. Detta ämne har länge inte varit för paret stängt, eftersom läkare nyligen nekat att svara på frågan hur länge stjärnans man kan leva. Då sa sångaren:
Renee sa att han ville dö i mina armar. Och jag lovade honom att det skulle vara så. I år ropade jag mycket. Jag har fått nog. Vad som händer ska hända. Min huvudsakliga uppgift är att övertyga min man om att vi är okej. Att jag ska ta hand om barnen, och han kommer att titta på oss från en annan plats. Jag måste vara stark, så jag gick tillbaka på scenen. Jag kommer att få tid att bränna, men nu har jag inte råd med det

Låt oss påminna om att läkare diagnostiserades i tid, och mannen 1999 överförde operationen. Tyvärr returnerade sjukdomen flera år senare, år 2013. Den här gången gav operationen inte det förväntade resultatet, och Renes tillstånd försämrades.

Sommaren 2014 lämnade Celine Dion scenen för att vara med sin sjuk man, men ett år senare återvände sångaren till scenen på Angelens insisterande.