Förhållandet i familjen

Vi var väldigt likartade: de skrattade i samma situationer, förstod varandra, men - tyvärr ... Och de var också envisa, och de kränkte ofta över bagage. Att berätta för någon att jag träffade min partner i en buss som körde folk till kyrkogården på en helgdag lördag, ingen skulle ha trott det. Men det hände allt på det sättet. Människor staplade upp tydligen osynliga. Jag pressades från alla håll. Jag var orolig för en massa liljor i dalen.
"Jag hjälper dig!" - En okänd kille pressade sig till mig, tog blommorna och lyfte dem högt över hans huvud.
- Du är väldigt obekväma, - Jag är generad.
"Du kommer att vara mitt stöd och jag kommer att klara," sade den främling med självsäkerhet.
"Vad ska jag göra?" - Jag tyckte om den här oförskämda, men charmiga typen. Han visade sig utan ord och kramade mig med sin fria hand.
"Vad trivs du så mycket?" Killen frågade, och jag kände andan.
"Du är väldigt rolig", svarade jag.
- Ja, jag är den mest allvarliga personen i hela staden! Ärligt!
När vi lämnade bussen ville jag säga adjö till en ny vän, men han tog min hand och sade med säkerhet:
- På ett år kommer vi fram hit med bil. Vad tycker du?
"Ja, men vi har inte en bil än", bestämde jag mig för att spela upp till främlingen.

Jag gillade detta äventyrsspel.
- Det finns. I planer. Precis som en tre-rums lägenhet och två barn.
Jag skrattade. Titta på den främling i ögat frågade hon på allvar:
"Berätta mig genast, vad kan jag förvänta mig?" Jag vill vara redo för det oväntade.
- Och jag älskar överraskningar. Nu ska jag försöka gissa vad ditt namn är. Lydia. Ja? Jag har gissat och förtjänar en särskild belöning.
"Hur känner du mig?" - Jag blev förvånad, feberishly rörande ansikten av alla kända och okända killar.
"Och jag känner inte dig." Oavsiktligt gissat, vad heter du, var du arbetar och bor. Förmodligen återspeglades en hel rad känslor på mitt ansikte, för att han inte plågade mig och sagt ärligt att hans bästa vän är min kollega.
"Vi träffades till och med flera gånger, men du kom inte ihåg mig på något sätt," slutade han och lekte godmodigt.
"Nå, nu glömmer du inte säkert," lovade jag, skrattade. Så vi fick lära känna Levushka. Ordet "kärlek" hörde jag en månad senare på namnet på en flickvän. Företaget, trött på dynamiska dansrytmer, vilade. Och bara Lev och jag snurrade i en passionerad melodis rytm och en röst hummed: "Vi dansar aldrig vår tango. Även om ett mirakel händer, även om det är åska, kommer inget att hjälpa. Låt en vacker melodi ringa runt, låt varmt blod koka i dina ådror. Vi dansar aldrig bara vår tango. "
"Jag hoppas det handlar inte om oss", sa jag.
- Självklart inte! Han viskade i mitt öra. "Jag älskar dig!" Igår, idag, imorgon. Dag och natt. Alltid älska.
Jag ville säga farväl. Men främlingen tog mig med handen och sade med självsäkerhet: "Under ett år kommer vi med dig hit med bil ..."
Detta erkännande var ovanligt. Vår relation var dock också ovanlig. Vi förstod varandra med halvord, skrattade i samma situationer, men tyvärr, och envis (två Stenbockar på stjärnteckenet) var vi också samma. Det första allvarliga skälet inträffade helt dumt. Vi lämnade bio. Lyova sprids i komplimanger till ledande roll. Nu kan jag inte ens komma ihåg hennes namn - bara vår idiotiska strid. Vi försökte placera varandra på plats. Alla ville ha det sista ordet kvar för honom!

Jag var inte envis , men jag blev arg att han hade beundrat en annan kvinnas läckerhet hela kvällen. I närheten av huset ville Lyova, som alltid, kyssa mig, men jag undvikit att omfamna och sade kallt: "Skynda på affischen som hänger nära biografen!" På det är föremålet för din beundran och tillbedjan! Du kan både kyssa henne och klappa. Tillåt och inte alls avundsjuk! Vi pratade inte i flera dagar. Jag saknade Lyova och var redan redo att erkänna att skådespelerskan, för vilken allt väsen kom ut, är verkligen den mest fascinerande kvinnan i världen. Och bara stolthet hindrade mig.
Men efter uppriktig ånger, skedde vi igen. Och även lyckades förstöra sitt nyårsafton. Lyova klädde sig i en vildkarnevalsdräkt, men han tyckte inte om min outfit: "Jag gillar inte din kvälls klänning" Du ser ut som en kock som ibland klättrade in i värdinnaens klänning och glömde att fråga sig om storleken ... Relationerna kollapsade strax framför våra ögon. var att leva utan varandra, men ännu svårare - tillsammans.

Vänner tittade på vårt förhållande och skakade på huvudet .
"Dödar du någonsin varandra", berättade de en gång för oss.
Och alla ovilligt inbjudna till fester. När allt offentligt, vi svor som ett par skandalösa handlare. Och slutligen kom dagen när Volodyas bästa vän inte bjudit in oss till ett inbjudningsfester.
"Vänner vänder sig bort från oss, Lyova," sa jag tyvärr till min älskade.
- Är du förvånad? Han retorted sarkastiskt. "Du skriker och du kan inte höra någon utom dig själv, det är bara skräck!"
"Viskar du?" - Jag var arg. - Ja! Ibland talar jag högt! Därför försöker jag att ropa till dig så att du kan höra mig, kära!
Och igen en ond cirkel: ifrån varandra - problem, tillsammans - sorg. Pins, förolämpningar ... Vi började övertyga oss om att det uppenbarligen inte var ett öde för oss att vara tillsammans, och hela ... inte mötte en månad. Men när jag glömde allting, kallade han, rusade han. Idyllen varade inte länge. Efter en annan skandal sa Lyova mig:
- Vi måste dela! Annars kommer vi bara att bli galen. Det blir bättre. Jag kom överens. Delar så här, del. Själen behöver vila Och jag fick det. Men efter en dag kände jag en vild längtan och ensamhet. Världen blev tråkig och meningslös, livsgrå och kärlek - förlorad. "Hur länge kan jag leva utan dig, min kära och hatliga är du min lilla man?" Jag tyckte tyvärr och räknade dagarna. En, två, det tog en hel vecka, tre veckor ... I sex långa smärtsamma veckor rusade Leva av med en bukett med scharlakansröda rosor.

Vi stod där, tätt pressade tillsammans och lovade högtidligt att vårda vår kärlek. De trodde att det skulle vara så, för att de förstod: vi kan inte leva utan varandra! Det var sommar. Och havet. Vi längtade efter varandra utan varandra, så under en hel vecka utvecklades en fantastisk idyll på stranden. Sedan upprepade historien sig: vi stridade ...
"Lida, i små saker hade du kunnat erkänna mig ..." Lyova uppvärmdes.
"Varför jag?" Kanske blir du mer kompatibel? - Jag sa i mitt hjärta. Och, nedkylning, tillade hon: "Vi har en dålig vän utan varandra, och vi kan inte vara tillsammans. Vad ska jag göra, Lyova? Det här är en del vilddöd!
"Vi kunde gifta oss," sa han plötsligt, ganska allvarligt. "Eller vi kommer att döda varandra på vår bröllopsnatt, eller vi kommer att kunna kompromissa."
"Jag tror att vi borde försöka!" Livet kommer att sätta allt på sin plats.
"Är du allvarlig, Lyova?" "Jag är rädd." "Du och jag bor som en katt och en hund."
- Är jag allvarlig? Du glömde att jag är den mest allvarliga killen i hela staden! - han skrattade och tillade allvarligt: ​​- Lida, gifta mig med mig! När nyheterna om vårt bröllop i vänternas ledning regerade panik. Och jag började gradvis märka osynlig för de utländska ögonförändringarna i förhållandet. Idag snorkade Lyova, men jag svarade inte. Han var så förvånad att han plötsligt erkände mig. Ja, vi måste lugna våra envisa naturer. Vi kan inte leva utan varandra, så vi måste lära oss att leva tillsammans. Och jag börjar tro att vi kommer att lyckas. När allt kommer omkring strök vi aldrig på "meriterna", bara på grund av bagage. Exklusive dem kan vi bli ett idealiskt par. Särskilt eftersom vi bara ville dansa tango! Passionerat, brinnande, långt i livet. Och för tango behöver du två! Bara två!