Hedrad konstnär Natalka Karpa


En gång hennes låtar var bättre kända i Polen, Tyskland, Slovakien, Tjeckien. Idag är den hedrade konstnären Natalka Karpa inte bara känd i Ukraina, utan också älskad i landet. Hon har fyra framgångsrika soloalbum på hennes konto, hon spelar klipp, deltar i populära talkhow och har etablerat ett produktionscenter där hon främjar unga artister. Natalka Karpa lever på alla hundra och ångrar, det om dagen bara 24 timmar. Vi genomförde en intervju med hedrad konstnär Natalka Karpa. Natalka, du har två högre utbildningar - medicinska och filologiska. Varför valde du musik som ett resultat?

I min själ visste jag att det skulle vara så. Alltid! Och den första september, när hon kom till det medicinska första året, och då, då hon gick in i engelsk filologi. Men jag beklagar inte någonting: Jag kan ge första hjälpen och rädda någon. Dessutom kommer jag inte att gå vilse i ett okänt land. En sång är också en medicin, bara för själen!
Och hur reagerade dina föräldrar på ditt beslut? Eller har du en så lycklig barndom att de stöttar dig i allt?

En glad barndom är när du är älskad, men njut inte av alla dina önskningar; när de gläder sig över alla dina prestationer, men låt dem inte slappna av. Jag hade en sådan barndom. Barndomen är verklig, inte virtuell kommunikation med kamrater. Barndom, där faderns musiker tog mig till musikskolan och min mamma stödde klokt råd.
Hur skulle du fortsätta frasen: "Om det inte var för sångarens karriär ..."?
... Jag skulle förmodligen redan ha en familj, tre barn, ett litet hus och en Yorkshire terrier. Och så är det bara min tailed favorit York. Du vet hela tiden du måste göra ett val: att bygga ett hus eller att skapa din egen studio?

Köp en bil eller ta ett par klipp ? Gå till konserterna för tusen kilometer eller fira äntligen med din älskade födelsedag, nytt år. St. Valentinsdag ... Men medan mitt liv är det konserter, resväskor och kärlek i telefonläget.
Och än donerar du aldrig? Jag vill verkligen ha ett barn! Moderskapet offras inte för någonting och aldrig! Men allt borde vara i god tid. Vad, när och hur kommer det att vara - bara Gud vet.
Varje person känner sig själv i en viss ålder, ibland sammanfaller han inte med passet. Hur känner du dig själv?
Jag är sjutton! Inte mer, inte mindre! Nej, ibland finns det fem - i min själ försöker jag vara ett barn! Det ser ut som passet behöver ändras - det är födelseåret som felet skrivs in!
Du ger intrycket av en mycket energisk och målmedveten person. För att vara en förtjänad skådespelerska är Natalka Karpa säkert svårt. Upptäck hemligheten, hur man får livet att uppfylla din önskan?

Tala om dina önskemål! Om formuleringen är klar kommer du att få det du drömde om! Gör detta även när det inte finns något hopp om ett positivt resultat. I livet ersätts varje mörk rand med en ljus. Och när hon kommer, är det viktigaste att inte gissa!
Skedde det att önskningarna, när de blev sanna, medförde besvikelser?
De säger: "Var försiktig i dina önskningar - de blir sanna!" Jag försöker inte ångra någonting. Om någonting en gång gjorde - betyder det att jag i det läget tyckte att det var det bästa alternativet.

Och vilka personliga egenskaper hjälper dig att vinna?
Jag är en lejon på ett horoskop och en lejoninna i livet, jag har inte ledarskap. Jag tror på mig själv, i det jag gör, och de säger att jag kan ladda någon med detta förtroende! Tja, diplomatiska kvaliteter hjälper mig att lösa några problem.
I februari firar vi Alla hjärtans dag, så låt oss prata om kärlek. Hur ser Natalka Karpa mannen på sina drömmar?

Det viktigaste hos män är styrka! På mig på något sätt i livet visar det sig att jag tycker om "dåliga" pojkar - kåta, passiva, oförutsägbara, envisa, men modiga och pålitliga. Med dem känns jag som bakom en stenmur. Min man på ett horoskop för Lion, liksom I. Vi är två ledare, det är både svårt och enkelt.
Vilka åtgärder väntar du på från honom?
Jag vill verkligen att han ska förstå mig, speciellt när jag måste åka på tur till andra städer eller länder, eller när jag bor på konserter och kommer hem klockan 2-3 på morgonen. Det är inte alltid, det visar sig att uppnå ömsesidig förståelse. Ibland kommer han hem på kvällen, och jag lämnar någonstans hemifrån. Och vi träffas, säger adjö på tröskeln!

Och så lever vi.
Vad ska han ge för Alla hjärtans dag?
Jag har inte bestämt mig än. Men min gåva kommer definitivt inte vara banal! Jag försöker inte överraska pojkvännen med en kreativ, men ... Förmodligen kommer det att bli några handgjorda saker. Gjord med stor - stor kärlek! I slutändan är bara kärlek viktig - allt annat är bara klädsel.
Gillar du att resa? Finns det någonstans i världen ett hörn, förutom Ukraina, där du kan leva?

Åh, det här är Italien! Jag var där två gånger och jag vet säkert att förutom Ukraina skulle jag vilja leva exakt på Apenninesjön. Av städerna var jag mest imponerad av Rom - verkligen den eviga staden. Jag älskar temperament av italienare och italienska charm! Jag gillar deras uttrycksfulla konversationer och passionerade kärlek för det nationella köket. Polen ligger också mycket nära mig. Jag är alltid mottagen där med stor uppriktighet och glädje.
Vad finns i dina omedelbara planer?

Jag tänker inte på albumet just nu - jag släpper bara ut coola singlar. Och jag ska skjuta videon för de bästa av dem. Återigen är de inbjudna till Polen-Tyskland turnén, de planerar att skjuta flera stora projekt, men det är fortfarande för tidigt att prata om det.
Kära tjejer! Tro på dig, tro på dig själv, tro på människor! Och tro på mirakel - och de kommer nödvändigtvis att hända. Ha kul varje minut! Kom ihåg, lycka är en process, inte ett resultat.
Ärade konstnär Natalka Karpa har avslöjat hemligheten att förbereda en utsökt maträtt.

För min signatur behövs karp i gräddfil : 2 karp, 2 morötter, 2 lök, 1 betor, ett par bladbladblad, 2 bord. Skedar av olivolja och gräddfil, salt, peppar och kryddor till smak. Jag rensar Karasikov, gut det, jag gnider det med kryddor, salt och peppar. Jag skär lampan, gnugga morötterna på en rivare och passar blandningen i olivolja (1 skedsked). Skär sedan de tunna rödbetorna med betor, morötter och lök och sprida dem i lager i ugnsformen (varje lager av salt och peppar efter smak). Jag häller olivolja och lägger till lövblad. Carousian fylld med en stekt blandning av morötter och lök, spridda på grönsaker, vattnet gräddfil och skickas till ugnen. Jag bakar vid en temperatur av 200 grader för att bilda en gyllene skorpe. Klar maträtt Jag dekorerar med sötpeppar och gröna lökar.