Scones med ostpåfyllning

Ostbullar Händer dig så att du inte har tid att få ett bakplåt från ugnen, och bakifrån bakar du precis innan dina ögon försvinner? På mig händer det, när jag baka bun-rosor. De är så populära i min familj att de försvinner på nolltid. Du kan göra dem med olika fyllningar: keso, potatis, torkad frukt, men den mest utsökta, tror jag, med ostpåfyllning. Vid framställning av dessa rullar används jästdeg som är kokt på ett kallt sätt, det har en hög plasticitet, så det är lätt att göra rosor. Om du lagar hälften av den vanliga delen av deg, visar det sig 32-35 rullar. Dessa bullar kan serveras i buljong eller soppmjölkpotatis istället för kakor, de är läckra med te, trots att fyllningen inte är söt.

Ostbullar Händer dig så att du inte har tid att få ett bakplåt från ugnen, och bakifrån bakar du precis innan dina ögon försvinner? På mig händer det, när jag baka bun-rosor. De är så populära i min familj att de försvinner på nolltid. Du kan göra dem med olika fyllningar: keso, potatis, torkad frukt, men den mest utsökta, tror jag, med ostpåfyllning. Vid framställning av dessa rullar används jästdeg som är kokt på ett kallt sätt, det har en hög plasticitet, så det är lätt att göra rosor. Om du lagar hälften av den vanliga delen av deg, visar det sig 32-35 rullar. Dessa bullar kan serveras i buljong eller soppmjölkpotatis istället för kakor, de är läckra med te, trots att fyllningen inte är söt.

ingredienser: instruktioner