Ung skådespelerska Maria Mashkova

"Gör huset mysigt och varmt - så att det alltid är möjligt att gömma sig från alla svårigheter och dagliga stormer i sina väggar, det är inte svårt", anser ung skådespelerska Maria Mashkova. - För detta behöver du bara älska varandra ... "

Den unga skådespelerskan Maria Mashkov var omgiven av kärlek och vård av sina kära från födseln. Mormor på fars linje, från vilken hon inte såg Masha, skrev varje dag hennes ömma, kärleksfulla brev till hennes nyfödda barnbarn. Deras unga skådespelerska lagras som den dyraste reliken. Det var kärlek och omsorg som hjälpte till att övervinna både materiella svårigheter och samhällsliv. Nu när berömmelsen kom till den unga skådespelerskan efter Maria Tropinkinas roll i serien "Var inte vacker", delar hennes mor, skådespelerskan Elena Shevchenko, två yngre bröder, en mormor och farfar med sig. Och när maskinen fungerar berömmer fadern, skådespelaren och regissören Vladimir Mashkov, är hennes person lyckligare än henne.

Masha, är du mer som fars dotter eller mamma? Papin. När jag bodde hos min mamma sa hon ofta om mig: "Här gick Mashkov." Jag är lika envis som pappa. Och dessutom kan jag begå hänsynslösa handlingar.


Vad är den mest hänsynslösa uppgiften från den unga skådespelerskan Maria Mashkova? Inträde i Shchukinsky Theater Institute. Och allt för att jag redan hade studerat vid Plekhanovs Akademi, på ekonomisk nivå. Jag kom till Pike till läraren Vladimir Petrovich Poglazov, bad honom att lyssna på mig, läsa något. Han visste inte vems dotter jag var, det fanns inte ens en provision där, men jag tog det omedelbart på min kurs. Och då sa jag att jag var Maria Mashkova, jag gick för att skjuta i Kiev och i allmänhet skulle jag studera i Plekhanovsky. Läraren säger: "Du måste studera i teatern ..." Men jag gjorde det på min egen väg. Tre månader senare kom alla tillbaka i tårar: "Åh, fäder, kommutativitet, fördelning, inte för mig ..." Samtidigt lärde jag mig mycket väl i Pleschke ... Men det här är inte hela historien, jag lyckades studera ett tag både där och där . I flera månader gömde jag mina föräldrar från att komma in i teatern. Mamma gissade det själv själv, och jag talade inte länge till min pappa - jag var rädd.


Varför behövde du ett sådant dubbelt liv? Jag ville avsluta på en gång två institut och säga: "Nu, pappa, jag är en stor ekonomisk skådespelerska!" Omkring sex månader var jag på Pshuk från 9:00 till 18:00, då gick jag till Pleshka (jag var på kvällskolan) och igen i Pike, där vi repeterade fram till den 12: e natten. Vid timmen var jag hemma tills jag på morgonen studerade statistik. Snart insåg jag att jag inte kunde hålla denna takt. Plekhanovsky måste lämnas efter.

Maria Mashkova gick in i teatralisk inkognito ... Har du principen - använd inte ditt efternamn? Jag är stolt över att vara dotter till Vladimir Mashkov och Elena Shevchenko. Men jag tror att jag inte behöver använda mitt namn. Dessutom är det faktum att jag är Mashkovs dotter inte alltid ett plus. Det var en situation när jag godkändes för huvudrollen i en bild. Plötsligt fann producenterna att jag var Mashkovs dotter. Tydligen hade de en konflikt med popen, och jag blev omedelbart borttagen från rollen.


Det är känt att du är en skådespelerska i tredje generationen ... Ja, min mormor i påven, tyvärr var hon redan död, var en skådespelerska av en dockteater. Vi träffade aldrig henne. Farfar, han var också en skådespelare, jag såg bara en gång. Han gav mig ett dragspel. För mig är det ett minne om honom. Farfar dog ett år efter sin mormor, dag in och dag ut. Och från min mormor lämnade jag hennes fantastiska brev - så snart jag var född skrev hon till mig varje dag med brev. Jag läser dem fortfarande från tid till annan.

Vad hämtar Maria Mashkova oftast från sin barndom? Jag kommer ihåg hur pappa gav mig ett hus för Barbie.

Det hände veckor efter en och en halv dag efter min födelsedag. Och då vaknar min mamma på morgonen och säger: "Löfta att du ska gå till skolan idag." Frågan blev förvånad över mig, för jag var mycket ansvarig och kom till skolan en halvtimme före klassens början. Självklart lovade jag att inte glida. Min mamma tog mig till nästa rum. Där var allt förpackat med lådor. Jag såg tio Barbie, tre Ken's, ett hus, sängar, ett kök, massor av några outfits ... Jag måste säga att i butiker fanns ingenting av det här, min far tog allt från utlandet. Jag kommer ihåg hur jag huggade med glädje och samlade det här huset. Självklart gick jag inte i skolan ... Jag kommer också ihåg hur planen tar av sig precis framför barnens fönster - innan jag bodde i Tolmachevo flygskeppet nära Novosibirsk, min mormor och farfar, min mammas föräldrar. Hos oss i allmänhet alla släktingar från mamma piloter. Morfar - den första piloten, fartygets befälhavare. Mormor lärde sig historia och psykologi i flygskolan.

Man tror att skådespelande barn mycket tidigt blir självständiga. Hur mycket är detta rättvist i ditt fall? Ett hundra procent. Jag kommer ihåg hur jag, en femåring, pressades in i pilotens cockpit och jag flög från Moskva till Novosibirsk. Under sju år tog min mamma mig till Moskva. Sedan tio år bodde vi i en gemensam lägenhet vid flodstationen, och min skola var belägen bredvid Mayakovsky-teatern och jag började med femte klassen och gick själv till skolan och när jag kom dit ringde jag min mamma. Och när jag glömde. Och här i mitten av lektionen i klassen med ett rop: "Mashkov du?" - Mamma bröt in, tårnigt, disheveled, med en stor mage (hon var i sin åttonde månad), i en tattered coat - fångad på något när hon sprang till skolan ... Hon Jag trodde att något hemskt hade hänt med mig och jag övergav all min verksamhet, jag rusade för att leta efter mig. Jag glömde aldrig att ringa henne igen.


Vad visar den unga skådespelerskan Maria Mashkova självständighet? Från åldern av åtta beredde jag mina sallader för min mamma. Hittills finns det fortfarande bitar av papper som omfattas av barns handstil: "Mamma, sallad i kylskåpet. Ät, glöm inte. Jag älskar Masha ". När jag var tio var min bror Nikita född. Efter en och en halv månad återvände min mamma till teatern och gav mig omsorg om honom. Det verkar för mig att Nikita är hälften min son. Han ringde sin mor "mamma", jag - "ma". När jag tittar på Nikita nu och tänker: min gud, hade jag verkligen ett spädbarn i hans armar i hans ålder? Min bror och jag är väldigt nära. Jag tog honom flera gånger för att skjuta, han är stolt över att han har en sådan syster. Jag gillar det alltid när han bor hos mig.


Hur länge har du bott ensam? Jag slutade skolan, gick till en film om en ung Baba Yaga, tjänade pengar och började hyra en lägenhet.

I serien "Var inte vacker", motsvarar bilden av din hjältinna strikt med manuset eller har du ändrat Mashas karaktär? Det har givetvis ändrats. I den colombianska serien, på grundval av vilken vår är gjord, är min hjältinna alltför frivolös. Jag försöker att motivera hennes handlingar med ungdomar, någonstans dumma. Masha ringer till sina vänner "damer" - det var vad jag kom fram till. Jag tänkte på det här dumma skrattet.


Unga vackra skådespelerskor drömmer om hjältandes roller. Men Maria Mashkova föredrar de karakteristiska rollerna? Jag från första kursen slog av romantiska roller. På mig i studentens verk karaktäristiska roller. Och jag är tacksam för min lärare Alexander Naumovich Nazarov för att tro på mig som en typisk skådespelerska. Men nu vill jag bevisa att jag kan spela båda. I examenprestationen "Echelon" av Mikhail Roshchin är min roll tragisk. Människor som bara känner mig på showen är mycket förvånad.