Cudzari betor "skalbagge"

Ritning "skalbagge" Jag lägger till en ytterligare variant av förberedelse av rullar med en bild inuti. Kazari är rullar med en större diameter än vanliga. De äts helt enkelt med sina händer, som ... smörgåsar. Jag gillar att lägga till varje rulle till rullar eller sushi någon form av konstnärlig roll för effektivitet och humör. De serveras med marinerad ingefära och sojasås. Jag kokar ris på det här sättet: Jag tvättar det under kallt vatten och slänger det i varmt vatten i ett förhållande av 1 del ris till 1,25 delar vatten, när kokningen börjar med stora glödlampor minskar jag elden till ett minimum och koka under locket i 14 minuter. Därefter skaka riskt och löst ris, strö med risättika.

Ritning "skalbagge" Jag lägger till en ytterligare variant av förberedelse av rullar med en bild inuti. Kazari är rullar med en större diameter än vanliga. De äts helt enkelt med sina händer, som ... smörgåsar. Jag gillar att lägga till varje rulle till rullar eller sushi någon form av konstnärlig roll för effektivitet och humör. De serveras med marinerad ingefära och sojasås. Jag kokar ris på det här sättet: Jag tvättar det under kallt vatten och slänger det i varmt vatten i ett förhållande av 1 del ris till 1,25 delar vatten, när kokningen börjar med stora glödlampor minskar jag elden till ett minimum och koka under locket i 14 minuter. Därefter skaka riskt och löst ris, strö med risättika.

ingredienser: instruktioner