Pizza med kyckling och jaktkorv

Och igen köttpizza Den här gången kommer jag att göra dig lycklig med fyllningen av jaktkorv och kyckling, den sista i mitt recept kommer att vara kycklingskinka, men det är inte så mycket torrt kycklingkött som kommer att göra. Söta paprika och tomater är redan vanliga ingredienser, idag är jag deras flickvän med en lila lök och söt majs som smakar smakfullt och fyller juiciness. Oliver och gröna kommer att lägga färgkontrast, smak och arom till vår pizza. Jag gör degen enligt receptet som är känt för dig, det visar sig vara mycket känsligt, ömt och knäckt. Denna mängd degen ingredienser beräknas för 3 pizzor med en diameter av 30 cm.

Och igen köttpizza Den här gången kommer jag att göra dig lycklig med fyllningen av jaktkorv och kyckling, den sista i mitt recept kommer att vara kycklingskinka, men det är inte så mycket torrt kycklingkött som kommer att göra. Söta paprika och tomater är redan vanliga ingredienser, idag är jag deras flickvän med en lila lök och söt majs som smakar smakfullt och fyller juiciness. Oliver och gröna kommer att lägga färgkontrast, smak och arom till vår pizza. Jag gör degen enligt receptet som är känt för dig, det visar sig vara mycket känsligt, ömt och knäckt. Denna mängd degen ingredienser beräknas för 3 pizzor med en diameter av 30 cm.

ingredienser: instruktioner