Vad ska du ge för svärmor på födelsedagen

Efter äktenskapet är en av de närmaste bruden mor till hennes man, svärmor. I familjelivets framtid är det mycket viktigt att upprätthålla goda relationer med henne. För detta är det obligatoriskt att göra sina presenter åtminstone på sådana semestrar som födelsedag den 8 mars, nyår.

Den svärmors bästa gåvan, som vilken kvinna som helst, kommer att bli en bukett blommor. Det stora pluset till en sådan gåva är faktumet om du nyligen träffat henne. En bukett blommor från dig som födelsedagspresent kommer att ge din svärmor en annan anledning att känna sig ung och vacker. Dessutom är det osannolikt att hon väntar på blommor från din man. Min svärmor är en kvinna med en seriös karaktär, men en gåva från en bukett blommor ger alltid hennes positiva känslor och hennes humör förbättras märkbart. Även om min svärmor är en underbar person, är det strax efter sin mans död att hon lämnade sig, stängde.
Och vad ska du ge min svärmor om du och din man bor hemma? Min älskade, i början av vårt liv tillsammans, bodde hos min svärmor ungefär 1 år tills vi köpte en lägenhet. När vi flyttade, tror jag att min svärmor någonstans i mitt hjärta ångrade att vi lämnade henne. Hon var kvar ensam. Det är bäst att ge din svärmor något användbart och praktiskt, något som, som du vet, vill köpa för ett hem eller vad hon länge har drömt om. Tja, till exempel, din svärmor klagade ofta över bristen på dammsugare. Så köp henne med sin man en dammsugare! Tro mig, hon kommer att uppskatta din gemensamma gåva. Och du kommer att börja tänka på dig själv som en bra hemmafru för din man.
Men om din svärmor bor separat från dig, ge inte i något fall praktiska saker! Du kan möta hennes negativa reaktion på hennes gåva. Svärmor kan tro att du anklagar henne för otvivelaktig hantering av hushållet. Det är bättre att ge en svärmor till en födelsedag några fina bauble eller prydnad. Till exempel kan du ge henne en porslinsfigur eller ett presentkort för ett köp i en butik.
Vad ska jag ge min svärmor på födelsedagen, om hon plötsligt har en outhärdlig och otäck karaktär? Mitt råd till dig: prata med din man! Han känner sin mamma bättre och hennes preferenser i gåvor. Efter att ha lärt sig sin man vad din svärmor älskar, kommer du att kunna gissa exakt vad du ska ge henne för hennes födelsedag. Kom ihåg, du kan inte ge någonting, eftersom det kan vara dåligt för framtiden för dig! Även om svärmor också säger att hon inte firar sin födelsedag, kommer hon fortfarande att markera honom i djupet av sin själ. Och om du inte uppmärksammar henne, kommer hon säkert att fånga den i hörnet av hennes minne.
För att vara ärlig, nu har jag ett underbart förhållande med min svärmor och jag ringer till sin mamma. Jag kommer ihåg den uppvisningen som jag ordnade på sin första födelsedag när hon tackade sin svärmor för en så bra man som hon hade fött. Jag berättade för hennes tacksamhet både framför gästerna och tete-a-tete. Vi kramade hela vår födelsedag, och det var uppriktigt från hjärtat. Kom ihåg att gratulera din svärmor, och i allmänhet bör någon vara med ett rent hjärta och utan självbetjäning. Födelsedag eller födelsedag flicka kommer att märka ditt smutsiga trick, och du kommer att skjuta honom eller henne bort från honom.
Det viktigaste är inte en gåva som du kommer att göra din svärmor, men din inställning till den här personen. Och under lång tid kunde min mans mamma inte förstå henne, tills hon själv blev svärmor. Nyligen blev min son gift. Och i början var jag också avundsjuk på min svärson. Ibland ville jag inte ens låta henne in i mitt hus. Men med tiden insåg jag att barn växer upp. De blir vuxna och oberoende individer. De har rätt att välja hur man bygger sina liv; men vi kvinnor måste vara kloka. Tro mig som svärfar att den bästa gåvan till din make mamma blir en enkel fras: Grattis på födelsedagen, mamma.