Fyllning med bönor

Som du vet är malet mycket snabbt. Jag föreslår att du provar sådana ingredienser. Ingredienser: instruktioner

Som du vet är malet mycket snabbt. Jag föreslår att du försöker en sådan expressversion av att laga en god maträtt. Det här enkla receptet på köttfärs med bönor kan du komplettera och byta till din smak, vilket ger nya klasser i den klassiska versionen efter smak av sina ätare. Tja, jag ska berätta för mig hur jag förbereder denna maträtt till mitt hem: 1. Sätt stekpannan på spisen, häll vegetabilisk olja. 2. Rengör och skär löken medan den är uppvärmd. 3. Sätt packningen i stekpannan. Han kommer som vanligt att samlas i en massa. 4. Öppna den med en gaffel och lägg till löken. 5. Salt, peppar, tillsätt kryddor och täck med lock! 6. Undersök i 15 minuter. 7. Öppna burken med burkburkar och häll innehållet i en stekpanna. Glöm inte vitlök - det är dags att lägga till det. 8. Protoim under omslaget i 10 minuter, så att våra ingredienser kan bytas ut för smak och kan serveras till bordet. Garnera - någon! Ingen garnering är dock också gott :) Lycka till matlagning och en trevlig aptit!

Serveringar: 2-3